Bu iletiyi düzgün göremiyorsanız online versiyonu görüntülemek için lütfen tıklayınız.
 

2018 Bağışçı Listesi yakında yayınlanıyor.

Ülkemizi ileriye taşıyacak gençlerimize destek vermek üzere bu yıl ilkini gerçekleştirdiğimiz Giving Week’te bağışlarıyla yanımızda olan herkese teşekkür ederiz.

İyi bir gelecek için “Ben de varım” diyen 79 bağışçımızın tek seferlik ve düzenli destekleriyle toplam 52.723 TL kaynağa ulaştık. Eğitimde fırsat eşitliğini sağlamak için hayat geçirdiğimiz bağış haftamız sona ererken, Anadolu Bursiyerleri Programı’nı yıl boyunca bağışlarınızla destekleyebileceğinizi hatırlatmak isteriz.

http://mezun.ku.edu.tr/givingweek

Haberin devamı!

New York’ta yaşayan mezunlarımız buluşuyor.

Mezunlar Derneği başkanı: Serhan Vardarlı’03

Dört yıldır derneğimizin başkanlığını yürüten Serhan Vardarlı’03 Kasım ayında yapılacak genel kurul ile başkanlık görevini devrediyor. Serhan’la bir araya gelerek keyifli bir sohbetle derneğe katılma süreci ve başkanlık dönemini konuştuk. Serhan dört yıllık dönemde dernekteki gelişmeleri anlatırken bu dönemde edindiği deneyimleri ve tüm camiamıza tavsiyelerini paylaştı.

Haberin devamı!

Zamanda Yolculuk Yapmaya Ne Dersiniz?

10. 15. 20. Yıl Buluşması

1999, 2004 ve 2009 mezunlarımızı, mezuniyetlerinizin 10, 15 ve 20. yıllarını kutlamak üzere 23 Kasım’da bir araya getiriyoruz. İlkini 2007 senesinde gerçekleştirdiğimiz ve artık gelenekselleşen bu organizasyonumuzda 2019 sizlerin senesi! KoçPera’da yapılacak etkinlikte isme özel hazırlanan kristalleri rektörümüz Umran İnan’ın elinden almak üzere tüm mezunlarımızı bekliyoruz.

Haberin devamı!

Anadolu Bursiyerleri Programı Teşekkür Gecesi

Ödüllü bir tiyatro yazarı: Itır Karabulut’04

Lise yıllarında tiyatro ile tanışan 2004 mezunumuz Itır Karabulut, kaleme aldığı “Kalanlar” isimli oyun ile 8. Yeni Metin Yeni Tiyatro Festivali’nde Senenin Oyunu Ödülü’ne layık görüldü. Itır’la bir araya gelerek tiyatroyla tanışmasından aldığı ödüle giden süreci konuştuk. Bu keyifli sohbeti okumanızı öneririz.

Haberin devamı!

Ve Dahası...

Genç girişimci: Onur Yalınkılınç’19

Geleceğe armağan ettiğimiz öğrencilerle buluştuk.

Eğitimde fırsat eşitliğinin en büyük destekçileri olan Koç Üniversitesi mezunları, geleceğe armağan ettikleri yirmi öğrenci ile 9 Ekim Çarşamba günü KoçPera’da bir araya geldi.

Haberin devamı!


Koç Üniversitesi Yayınları’nın ilk kitabevi Beyoğlu’nda açıldı.

Koç Üniversitesi Sivil Toplum ve Hayırseverlik Araştırmaları Merkezi (KUSİTHAM) açıldı

Disiplinler arası bilimsel çalışmalar ve etkinlikler gerçekleştirmeyi, evrensel ölçekte bilimsel katkı sağlamayı, eğitim faaliyetlerinde bulunmayı, araştırmaları desteklemeyi, bilimsel yayınlar yapmayı, sivil toplum yapısının anlaşılmasına katkı sağlamayı hedefleyen “Koç Üniversitesi Sivil Toplum veHayırseverlik Araştırmaları Merkezi (KUSİTHAM) açıldı. 

Haberin devamı!


10. 15. ve 20. Mezuniyet yılımızı kutladık.

Koç Üniversitesi Denizcilik Forumu, İstanbul İkinci Klasik Tekneler Buluşmasına ev sahipliği yaptı.

Koç Üniversitesi Denizcilik Forumu (KÜDENFOR), SETUR Kalamış Marina’da, İstanbul Yelken Kulübü, Tuzla Yat Kulübü, Tuzla Yelken ve Su Sporları Kulübü işbirliğiyle, “Klasik Tekneler” başlıklı konferansa ve seyir gösterisine ev sahipliği yaptı.

Haberin devamı!

 

MEZUNLAR WEB SİTEMİZİ ZİYARET ETMEK İÇİN LÜTFEN TIKLAYINIZ

 

Bültenlerimizde mezunlarımızdan gelecek haberlere daha çok yer vermek, iş ve özel hayatınızla ilgili paylaşmak istediğiniz güzel haberleri bu sayfalardan mezunlarımıza duyurmak istiyoruz. Önerilerinizi, fikirlerinizi, resimlerinizi ve haberlerinizi mezun@ku.edu.tr adresine bekliyoruz.