Bu iletiyi düzgün göremiyorsanız online versiyonu görüntülemek için lütfen tıklayınız.
 

2018 Bağışçı Listesi yakında yayınlanıyor.

Bursiyerlerimizden mesaj var!

On sekiz yeni Anadolu Bursiyeri öğrencimiz, mezunlarımızın destekleri ile hayatlarında yeni bir sayfa açarak üniversitemizde eğitim almaya başladılar. Öğrencilerimizin size gönderdiği mesajları okuyun, üniversitemizdeki ilk günlerinin nasıl geçtiğini öğrenin.

Haberin devamı!

 

New York’ta yaşayan mezunlarımız buluşuyor.

Mecliste bir Koçlu: Bartın Milletvekili Aysu Bankoğlu’12

24 Haziran 2018’de gerçekleşen genel seçimler ile Bartın’ın ilk kadın milletvekili ve CHP grubunun en genç milletvekili olarak meclise giren mezunumuz Aysu Bankoğlu’12 ile seçimlerdeki kampanya süreci ve meclisteki deneyimleri hakkında konuştuk.

Haberin devamı!

Zamanda Yolculuk Yapmaya Ne Dersiniz?

Kahramanmaraş’ta saklı bir cennet: Başkonuş Yaylası

2011 ve 2015 Endüstri Mühendisliği mezunlarımız Aslı Demir ve Serhan Erdoğanyılmaz Kahramanmaraş’a yerleşerek Başkonuş Yaylası’nın işletmesini üstlendiler. Aslı ve Serhan’la bir araya gelerek Kahramanmaraş’a yerleşme süreçleri ve Başkonuş Yaylası hakkında konuştuk.

Haberin devamı!

Anadolu Bursiyerleri Programı Teşekkür Gecesi

Art Walk vol. I

Yeni etkinlik serimiz "Art Walk" ile çeşitli mekanlarda sanatseverleri bir araya getirmeyi planlıyoruz. Rehberli tur için ilk durağımız Yapı Kredi Kültür Sanat, ikinci durağımız ise Pera Müzesi olacak. Sınırlı sayıdaki biletler ve detaylı program için KÜME'yi ziyaret edebilirsiniz.

Haberin devamı!

Ve Dahası...

Koç Üniversitesi Kurumsal Bellek Koleksiyonu (KUCIM)

Aynı sıralarda okuduğunuz KU mezunu arkadaşlarınıza ulaşmak için: KÜME

“2007” mezunu sınıf arkadaşlarım nerede, ne yapıyorlar? “İzmir’e” kimler döndü? “Sosyal Bilimler Fakültesi’nden” mezun olanlar hangi sektördeler? “Endüstri Mühendislerine” nasıl ulaşabilirim? Sorularının cevabı ve Koç Üniversitesi mezunlarıyla daha fazla iletişim için KÜME’ye katıl.

Haberin devamı!


Koç Üniversitesi Yayınları’nın ilk kitabevi Beyoğlu’nda açıldı.

Koç Üniversitesi Translasyonel Tıp Araştırma Merkezi (KUTTAM) Açıldı.

Sosyal bilimler, tıp ve mühendislik alanlarını bir araya getiren, “Koç Üniversitesi Translasyonel Tıp Araştırma Merkezi (KUTTAM) Cumhurbaşkanlığı Strateji ve Bütçe Başkanlığı Başkanı Naci Ağbal’ın katıldığı törenle açıldı.

Haberin devamı!


10. 15. ve 20. Mezuniyet yılımızı kutladık.

Bonfire vol. I

Sıcak şarap, mangalda sucuk ızgara, dışarıda temiz hava, içeride sıcacık bir ortam ve dostlarla hep beraber olmanın keyfi cümleleriyle yola çıktık ve 17 Şubat Pazar günü #Bonfire Vol. I için ilk kez İstanbul Golf Kulübü'nde toplandık.

Haberin devamı!

 

MEZUNLAR WEB SİTEMİZİ ZİYARET ETMEK İÇİN LÜTFEN TIKLAYINIZ

 

Bültenlerimizde mezunlarımızdan gelecek haberlere daha çok yer vermek, iş ve özel hayatınızla ilgili paylaşmak istediğiniz güzel haberleri bu sayfalardan mezunlarımıza duyurmak istiyoruz. Önerilerinizi, fikirlerinizi, resimlerinizi ve haberlerinizi mezun@ku.edu.tr adresine bekliyoruz.