Bu iletiyi düzgün göremiyorsanız online versiyonu görüntülemek için lütfen tıklayınız.
 

2018 Bağışçı Listesi yakında yayınlanıyor.

Daha fazla genç için eğitimde fırsat eşitliği

Mezun sınıflarımızın katkısıyla 2018 yılında aramıza katılan 18 bursiyerimiz, üniversitemizin imkanlarından yararlanarak parlak geleceklerine her gün bir adım daha yaklaşıyorlar.

Henüz hedefine ulaşmayan sınıflarımız da hedeflerine ulaştığında, Koç Üniversitesi Mezunları olarak sosyal sorumluluk bilinciyle eğitim alanında yapabileceğimiz bu en büyük yatırımla, ülkemizin geleceğine çok önemli bir katkıda bulunmuş olacağız.

Her sınıftan birer başarılı öğrencinin daha aramıza katılması için 1995, 1996, 1997, 2014, 2015, 2017 ve 2018 mezunlarımızı sınıf fonlarına katkı sağlamaya davet ediyoruz. Gelin, geleceğine ortak olacağımız başarılı ve ihtiyaç sahibi gençlerle birlikte, arzu ettiğimiz değişimin yaratıcıları olalım.

İnanıyoruz, bir olursak olur.

Haberin devamı!

 

New York’ta yaşayan mezunlarımız buluşuyor.

Mustafa Keskin’15 ve Rehber Köpek Tabs

2015 mezunlarımızdan Mustafa Keskin ile bir araya geldik ve rehber köpek edinme süreci hakkında konuştuk. Mustafa tüm toplumu ve mezunlarımızı engelliler ve rehber köpekler konusunda daha farkında olmaya davet ediyor.

Haberin devamı!

Zamanda Yolculuk Yapmaya Ne Dersiniz?

Bonfire Vol. I

Sıcak şarap, mangalda sucuk ızgara, dışarıda temiz hava, içeride sıcacık bir ortam ve dostlarla hep beraber olmanın keyfi... Her mevsimin keyfini bambaşka şekilde yaşayacağımız, yeni etkinlik serimiz "Bonfire" için ilk kez İstanbul Golf Kulübü'nde toplanıyoruz. 17 Şubat Pazar günü, 16:00'da başlıyoruz! Herkesi bekleriz.

Haberin devamı!

Anadolu Bursiyerleri Programı Teşekkür Gecesi

KU mezunları hangi okullardan mezun, şimdi nerelerde okuyorlar? Cevabı KÜME'de!

Aynı liseden mezun olan Koç Üniversitesi mezunlarına nasıl ulaşabilirim? Master için kabul aldığıö okullardan hangisini seçmeliyim? Doktora yaptığım okulda tez danışmanımı seçmek için nasıl bir yol izlemeliyim? Gideceğim okulda okuyan Koç Üniversitesi mezunu var mı? Sorularının cevabı ve Koç Üniversitesi mezunlarıyla daha fazla iletişim için KÜME’ye katıl.

Haberin devamı!

Ve Dahası...

Koç Üniversitesi Kurumsal Bellek Koleksiyonu (KUCIM)

Networking: Aile Şirketleri

Yenilenen yüzüyle ve içeriğiyle Networking etkinliklerimizin ilki "Aile Şirketleri" 28 Şubat'ta KoçPera'da! Networking oyunları, aile şirketlerinde sürdürülebilirlik, artılar, eksiler ve fırsatlar için takipte kalın.

Haberin devamı!


Koç Üniversitesi Yayınları’nın ilk kitabevi Beyoğlu’nda açıldı.

Endüstri Mühendisleri Arizona’da buluştu.

2018 Kasım ayında Arizona’da gerçekleşen Endüstri Mühendisliği alanındaki en önemli konferanslardan biri olan Informs’a katılan mezunlarımız, akademisyenlerimiz ve öğrencilerimiz bir öğle yemeğinde bir araya geldiler. Gelenekselleşmesini umduğumuz bu etkinliği Prof. Lerzan Örmeci ve doktora öğrencimiz Faruk Akın anlattılar.

Haberin devamı!


10. 15. ve 20. Mezuniyet yılımızı kutladık.

Anadolu Bursiyerleri Programı 2019 tanıtım kitabı yayınlandı.

2011 yılında 14 öğrenci ile başlayan Anadolu Bursiyerleri Programı bugün 500 bursiyere ulaşıyor. 2019 yılında yayınlanan kitap ile bağışçı ve bursiyerlerimizi tanıyabilir, öğrencilerimiz ve mezunlarımızın program hakkındaki görüşlerini okuyabilir ve program hakkında detaylı bilgilere ulaşabilirsiniz.

Haberin devamı!

 

MEZUNLAR WEB SİTEMİZİ ZİYARET ETMEK İÇİN LÜTFEN TIKLAYINIZ

 

Bültenlerimizde mezunlarımızdan gelecek haberlere daha çok yer vermek, iş ve özel hayatınızla ilgili paylaşmak istediğiniz güzel haberleri bu sayfalardan mezunlarımıza duyurmak istiyoruz. Önerilerinizi, fikirlerinizi, resimlerinizi ve haberlerinizi mezun@ku.edu.tr adresine bekliyoruz.