Bu iletiyi düzgün göremiyorsanız online versiyonu görüntülemek için lütfen tıklayınız.
 

2018 Bağışçı Listesi yakında yayınlanıyor.

Sınıfınızın kumbarasına bağış yapmak için son gün 5 Haziran!

Her mezun sınıfımızın bir Anadolu Bursiyeri okutması için başlattığımız kampanyamızın ikinci yılında, mezunlarımızın desteğiyle okuyan 18 öğrencimizi desteklemeye devam ediyoruz. Bursiyeri olmayan sınıflarımızın da desteklediği yeni bursiyerlerimizi almayı hedefliyoruz.

Bu yılki kampanyamızın bitmesine ise çok az kaldı! Bağışlarınız için son gün: 5 Haziran 2019 Hemen bağış yapmak için: https://bagis.ku.edu.tr/

Haberin devamı!

 

New York’ta yaşayan mezunlarımız buluşuyor.

Prof. Dr. Çiğdem Kağıtçıbaşı “İnsan Gelişimi Araştırma Ödülü’ sahiplerini buldu.

Koç Üniversitesi Toplumsal Cinsiyet Eşitliği ve Sürdürülebilir Kalkınma UNESCO Kürsüsü nezdinde, insan esenliğini desteklemek amacıyla verilen Prof. Dr. Çiğdem Kağıtçıbaşı ‘İnsan Gelişimi Araştırma Ödülü’ Koç Üniversitesi’nde düzenlenen bir törenle sahiplerini buldu. Bu sene üçüncüsü düzenlenen törende ödül, Altınbaş Üniversitesi’nden Dr. Anıl Özge Üstünel Balcı ve Leuphana Üniversitesi’nden Dr. Şebnem Feriver Gezer’e takdim edildi.

Haberin devamı!

Zamanda Yolculuk Yapmaya Ne Dersiniz?

Networking: Ekonomik Görünüm

1998 mezunumuz Alp Albert Krespin'in (Deutsche Securities Menkul Değerler Genel Müdürü) ve Ahmet Çimenoğlu'nun (Koç Holding A.Ş. Ekonomik Araştırmalar Koordinatörü) konuk olacağı çok özel bir Networking etkinliği için 16 Mayıs akşamı Ferko Signature Managed by ASSEMBLY'de bir araya geliyoruz! "Ekonomi nereye gidiyor?" sorusunun cevabını hepimizin merak ettiği bu günlerde özel konuklarımızla beraber bu soruyu ve daha fazlasını ele alacağız.

Haberin devamı!

Anadolu Bursiyerleri Programı Teşekkür Gecesi

KoçPera Talks: Yetkin Dikinciler

Yetkin Dikinciler’le tiyatro ve hayat üzerine bir söyleşide buluşuyoruz. Tiyatro, insanı anlamak için olduğu kadar toplumu etkilemek belki dönüştürmek için en güzel sanatlardan. Bazen bakış açımızı değiştiriyor. Bazen ilişkilerimize, bazen anılarımıza değiyor. Tüm bunlardan, hayattan, şiirden, insandan söz etmek için bekliyoruz. Moderatörlüğünü 2003 mezunumuz Meltem Ersoy'un yapacağı etkinliğimiz 9 Mayıs'ta KoçPera'da!

Haberin devamı!

Ve Dahası...

Koç Üniversitesi Kurumsal Bellek Koleksiyonu (KUCIM)

Kurumsal Yönetim Deneyimi ve Sürdürülebilir Kalkınma Konferansı

Kurumsal yönetim kültürünü geliştirmek ve tüm paydaşlar için kaynak oluşturmak amacıyla kurulan Koç Üniversitesi Kurumsal Yönetim Forumu’nun “Türkiye’de Kurumsal Yönetim Deneyimi ve Sürdürülebilir Kalkınma” konulu konferansı Siemens Türkiye sponsorluğunda Koç Üniversitesi’nde gerçekleştirildi.

Haberin devamı!


Koç Üniversitesi Yayınları’nın ilk kitabevi Beyoğlu’nda açıldı.

Haliç’te dostluk kupası heyecanı yaşandı.

Koç Üniversitesi ve Kadir Has Üniversitesi kürek takımları, geleneksel hale gelen “Haliç Dostluk Kupası” için yarıştı. Bu yıl sekizincisi gerçekleştirilen yarış, Kadir Has Üniversitesi Cibali Kampüsü önünden başladı ve Rahmi M. Koç Müzesi önünde son buldu. 8. Haliç Dostluk Kupası Yarışı’nda bu yıl birinciliğe ulaşan ekip Kadir Has Üniversitesi oldu.

Haberin devamı!


10. 15. ve 20. Mezuniyet yılımızı kutladık.

Oyunda Büyümek: Çocuk Gelişimi ve Eğitimine Sosyokültürel Bakış

Koç Üniversitesi Yayınları (KÜY) tarafından yayımlanan ‘Oyunda Büyümek’ adlı kitap, Psikoloji ve Çocuk Gelişimi kategorisinde raflardaki yerini aldı. Gelişim psikolojisi ve eğitim alanlarının ileri gelen isimlerinden Illinois Üniversitesi Chicago’da Emeritus Profesör Artin Göncü’nün yazıları Türkçede ilk defa kitaplaştırıldı.

Haberin devamı!

 

MEZUNLAR WEB SİTEMİZİ ZİYARET ETMEK İÇİN LÜTFEN TIKLAYINIZ

 

Bültenlerimizde mezunlarımızdan gelecek haberlere daha çok yer vermek, iş ve özel hayatınızla ilgili paylaşmak istediğiniz güzel haberleri bu sayfalardan mezunlarımıza duyurmak istiyoruz. Önerilerinizi, fikirlerinizi, resimlerinizi ve haberlerinizi mezun@ku.edu.tr adresine bekliyoruz.