Bu iletiyi düzgün göremiyorsanız online versiyonu görüntülemek için lütfen tıklayınız.
 

2018 Bağışçı Listesi yakında yayınlanıyor.

Mezun Sınıfları Bağış Kampanyası’nda son bir hafta!

Koç Üniversitesi Mezunları olarak 18 bursiyerimizi ve aramıza yeni katılacak gençleri aydınlık bir gelecekle buluşturuyoruz.
Sınıf fonlarınızın üzerini tamamlamak, sevdiklerinizi bağış yapmaya davet etmek ve yapacağınız tüm bağışlar için son gün 5 Haziran!

Hemen bağış yapmak için: https://bagis.ku.edu.tr/

Haberin devamı!

 

New York’ta yaşayan mezunlarımız buluşuyor.

Eğlenmeyi seven mezunlar Yaz Partisi'nde bir aradalar!

14 Haziran Cuma günü KoçPera'da yazın gelişini sürprizler, ikramlar, güzel müzik ve dostlarla beraber kutlamaya ne dersiniz?

Detaylar çok yakında! Şimdiden KÜME üzerinden kayıt olup, bizi takip etmeyi unutmayın.

Haberin devamı!

Zamanda Yolculuk Yapmaya Ne Dersiniz?

Mezunlar Sahnede!

Koç Mezunlar Tiyatro oyuncuları, Nisan ayında Orhan Kemal’in Tersine Dünya oyununun iki temsili ile sahneye çıktılar. Bilet gelirlerinin Anadolu Bursiyerleri Bağış Kampanyası’na aktarıldığı oyunla ilgili olarak Tiyatro Grubu temsilsici Aykut Kaya’09 ile görüştük.

Haberin devamı!

Anadolu Bursiyerleri Programı Teşekkür Gecesi

Göçmen bir hemşire: Kenan Ören’05

Hemşirelik bölümünden 2005 yılında mezun olan Kenan Ören, on yılı aşkın bir çalışma hayatının ardından ABD’ye taşınarak burada hemşirelik yapmaya başladı. Kenan’la hayatındaki bu değişimi ve benzer yollara başvuracaklar için rehber niteliğindeki blogu gocmenhemsire.com’u konuştuk.

Haberin devamı!

Ve Dahası...

Genç girişimci: Onur Yalınkılınç’19

Genç girişimci: Onur Yalınkılınç’19

En yeni mezunlarımızdan Onur’la bir araya gelerek girişimcilik öyküsü, ilk girişimi Tarlam Var ve yeni kurduğu girişimi Largo hakkında konuştuk. Yemek endüstrisini yenilemeyi odağına alan bu yemek girişiminin ilginizi çekeceğini umuyoruz.

Haberin devamı!


Koç Üniversitesi Yayınları’nın ilk kitabevi Beyoğlu’nda açıldı.

Benim Hikayem Senin Hikayen

Hemşirelik Fakültesi Kariyer Günü etkinliğinde mezunlarımız Filiz Maviş Memedov’06, Ferdanur Manay’09 ve İpek Üzerek Kartal’14 öğrencilerimize mezun olduklarında farklı alanlarda bir hemşire olarak neler yapabilecekleri ile ilgili bir bakış açısı sundular.

Haberin devamı!


10. 15. ve 20. Mezuniyet yılımızı kutladık.

29 Yaşındaki Dr. Sıla Özdemir’den Kanserin Yayılmasını Engelleyecek Keşif

Dr. Sıla Özdemir’in Koç Üniversitesi’ndeki doktora çalışmaları sırasında yaptığı araştırma kanserin oluştuktan sonra başka organlara yayılması anlamına gelen metastazda kilit rol oynadığı bilinen iki protein arasındaki etkileşimini ortaya çıkardı.

Haberin devamı!

 

MEZUNLAR WEB SİTEMİZİ ZİYARET ETMEK İÇİN LÜTFEN TIKLAYINIZ

 

Bültenlerimizde mezunlarımızdan gelecek haberlere daha çok yer vermek, iş ve özel hayatınızla ilgili paylaşmak istediğiniz güzel haberleri bu sayfalardan mezunlarımıza duyurmak istiyoruz. Önerilerinizi, fikirlerinizi, resimlerinizi ve haberlerinizi mezun@ku.edu.tr adresine bekliyoruz.