Bu iletiyi düzgün göremiyorsanız online versiyonu görüntülemek için lütfen tıklayınız.
 

2018 Bağışçı Listesi yakında yayınlanıyor.

Yeni Mütevelli Heyet Başkanı Nur Yalman’ın Koç Üniversitesi camiasına mesajı

2016 yılından beri Koç Üniversitesi Mütevelli Heyet Başkanlığı görevini yürüten Sayın Ömer M. Koç, başkanlık görevini 18 Şubat 2019 günü yapılan Koç Üniversitesi Mütevelli Heyet toplantısında Mütevelli Heyet üyelerimizden Prof. Dr. Nur Yalman’a devretmiştir. Prof. Dr. Nur Yalman’ın tüm Koç Üniversitesi camiasına mesajını mezunlarımızla paylaşıyoruz.

Haberin devamı!

 

New York’ta yaşayan mezunlarımız buluşuyor.

Çalıştığınız sektördeki mezunlara ulaşmak için: KÜME

Çalıştığım sektördeki etkin olan mezunlara nasıl ulaşabilirim? Çalışmak istediğim sektörde önde gelen şirketler hangileri? İş kuracağım sektörle ilgili neleri bilmeliyim? İlgilendiğim sektörün yurtdışındaki durumu nasıl? Sorularının cevabı ve Koç Üniversitesi mezunlarıyla daha fazla iletişim için KÜME’ye katıl.

Haberin devamı!

Zamanda Yolculuk Yapmaya Ne Dersiniz?

Bağış Zincirini büyüt: Bir arkadaşını getir!

Koç Üniversitesi mezunları zincir bağış hareketiyle gençlerle hayalleri arasındaki bağ oluyor. Mezunlarımız önce bağış yapıyor, sonra mesajımızı sevdikleriyle paylaşarak onları da bu büyük iyilik hareketinin bir parçası haline getiriyorlar. Sen de bu zincirin bir parçası ol, bir arkadaşını bağış yapmaya davet et!

Haberin devamı!

Anadolu Bursiyerleri Programı Teşekkür Gecesi

E-Spor’un başındaki Koç Üniversiteli: Alper Afşin Özdemir’08

Türkiye E-Spor Federasyonu (TESFED) kurucu başkanı, 2008 Ekonomi mezunumuz Alper Afşin Özdemir ile bir araya gelerek Türkiye’de e-spor ve oyun sektörünün gelişimi ve TESFED’in faaliyetleri hakkında konuştuk. Alper’den çocuğu e-spora ilgi duyan mezunlarımıza yönelik tavsiyelerini de aldık.

Haberin devamı!

Ve Dahası...

Koç Üniversitesi Kurumsal Bellek Koleksiyonu (KUCIM)

Mentor Mezun Ağı ile “Geleceğe El Salla”

Mentor Mezun Ağı aracılığıyla tavsiyelerinizi öğrencilerimizle ve genç mezunlarımızla paylaşabilirsiniz. Mezunlarımızla öğrencilerimizi online olarak bir araya getiren Mentor Mezun Ağı'na kaydolarak "Keşke biri bana bunu söyleseydi!" dediğiniz tavsiyeyi bir sonraki jenerasyona aktarabilir, gelecekte pay sahibi olabilirsiniz.

Haberin devamı!


Koç Üniversitesi Yayınları’nın ilk kitabevi Beyoğlu’nda açıldı.

KoçPera Talks: Murat Gülsoy

Ve Ateş Bizi Tüketiyor isimli son romanının dumanı üzerinde tüterken Murat Gülsoy’la edebiyat, insan ve hayat üzerine bir söyleşide bir araya geliyoruz. Hayatımızı hikayeler içinde yaşıyor, yaşadıkça hikayemizi yazıyor, yazdıkça hayatımızı şekillendiriyoruz. Edebiyat, deneyimle ulaşamayacağımız pek çok kapıdan geçiriyor bizi. İç sorgulamalar, varoluş meseleleri, bilincin dışına ittiklerimiz, belki de kısacası, psikoloji edebiyat kesişmesinde bir buluşma için sizi KoçPera’ya davet ediyoruz.

Haberin devamı!


10. 15. ve 20. Mezuniyet yılımızı kutladık.

Bonfire Vol. II

Bonfire Vol. II için tekrar İstanbul Golf Kulübü'ne misafir oluyoruz; ancak bu sefer kahvaltı ile başlayan güne beşer kişilik gruplar halinde verilecek olan golf dersleriyle devam ediyoruz. Yeşillikler içerisinde, harika bir hafta sonu bizi bekliyor! Biletler sınırlı sayıda, bekliyoruz. İlki 17 Şubat Pazar günü gerçekleşmiş olan Bonfire’nin nasıl geçtiğini merak edenler kısa videomuza göz atabilirler.

Haberin devamı!

 

MEZUNLAR WEB SİTEMİZİ ZİYARET ETMEK İÇİN LÜTFEN TIKLAYINIZ

 

Bültenlerimizde mezunlarımızdan gelecek haberlere daha çok yer vermek, iş ve özel hayatınızla ilgili paylaşmak istediğiniz güzel haberleri bu sayfalardan mezunlarımıza duyurmak istiyoruz. Önerilerinizi, fikirlerinizi, resimlerinizi ve haberlerinizi mezun@ku.edu.tr adresine bekliyoruz.